top of page

Józsefvárosi Sportpálya Udvar 

 TERVEZÉS                                                 

Megbízást kaptunk a több ütemben épülő új Józsefvárosi Sportpálya Udvar tervezett fő-, lelátó- és üzemeltetési épületeit kiszolgáló gépészeti automatika rendszer kiviteli terveinek elkészítésére. Az ütemezhetőség csak a főépületre vonatkozik, I. ütemben a főépület egy része, a lelátó- és az üzemeltetési épület valósul meg, a sportpályákkal együtt. Az épület központi automatika rendszerét több központi egység és több alközpont biztosítja, melyek bus kommunikációval csatlakoznak egymáshoz és az épületfelügyeleti rendszerhez. A hűtési
technológiát ellátó Daikin rendszer bus kommunikációra alkalmas, ezért illeszthető az épületfelügyeleti rendszerbe. A szellőztető berendezések önálló szabályozó automatikával és kommunikációs opcióval rendelkeznek.
A megbízó igényeinek megfelelően energiamenedzsment céljából adott területeken a villamos-, gáz- és vízfogyasztás mérő berendezések épületfelügyeletbe illeszthető (ModBus, Impulzus, M-bus) kivitelben kerülnek beépítésre.
Továbbá az épületgépészeti rendszereinek (fűtés-hűtés, szellőzés) elektromos tápellátását, vezérléseit, a pályaöntöző és –világítási rendszert is kezeli az épületfelügyelet.


Tervezett rendszer: Johnson-Controls

bottom of page